De mest lästa artiklarna på bloggen 2019

Av de mest lästa inläggen på min blogg under 2019 så handlar alla utom ett om brottslighet. Alla utom två handlar om organiserad brottslighet vilket är det jag främst skriver om. Dessutom skriver jag mycket om invandring och rasism. Ett sådant inlägg finns bland de tio mest lästa.

Miljö skriver jag också mycket om liksom stadsplanering och arkitektur. Inga sådana artiklar har dock lyckats ta sig upp på listan över de mest lästa inläggen.

Förr skrev jag också mycket om yrkesfiske, finansfamiljer och företag men dessa artiklar har jag flyttat till separata bloggar, en om yrkesfiske som heter Njord och en om stora företag och finansfamiljer som heter De 15 familjerna. Njord är Sveriges största och ledande publikation om yrkesfiske. Jag skrev förr också många artiklar om Göteborgs historia. De har jag flyttat till sajten Det Gamla Göteborg som vuxit till en av Sveriges allra största historiska webbsajter och den klart störst historiska webbsajten om Göteborg.

De tio mest lästa artiklarna på Svensson-bloggen 2019, artikel, antal läsare

Kvinnomord i Malmö kopplat till stort rån eller omskrivet mord47 655
Kriminella nätverk och gäng42 358
Bröndbyrånet 200834 636
Dubbelmord på två unga svenskar i Köpenhamn33 259
Gängland Stockholm – Sollentuna/Tureberg32 075
Hur många invandrare finns det i Sverige år 2018?23 560
Gängland Stockholm – Rinkeby21 688
Spelcafémorden – alla de skjutna tillhör Mekky-gruppen20 801
Tre skjutningar och två döda i Stockholm på en och samma kväll18 770
Känd advokat skjuten18 716

Advertisements