En del på Migrationsverket borde få sparken

En person på Migrationsverket vid namn Annicka Ring skrev följande mejl after att en familj med ett sjukt barn hade avvisats:

”På fredag ska vi fira ihop med AM2 kl 15.00 i deras kök. Jag hoppas att ni alla kan avsätta en kvart innan i vårt kök då vi tänkte infria [handläggarens namn, reds. anm.] löfte om champagne efter det att en viss familj lämnat Sverige. I dag har jag fått bekräftat att verkställigheten avlöpte väl dock med fot- och handbojor samt poliser som blev påpucklade på traditionellt sätt med handväska. Så varm välkomna till vårt kök 14.45 för en skål.”

Läs mer i arttikel i DN: Migrationsverket firade avvisning

Personer med en sådan människofientlig attityd som Annicka Ring ger uttryck för borde inte arbeta med människor. Såna borde omedelbart få sparken från Migrationsverket.

Anders_S

Ett svar på “En del på Migrationsverket borde få sparken”

  1. Människorna som arbetar på Migrationsverket är en samling tjänstemän vars enda målsättning här i livet är att inte göra fel. Rätt, i deras ögon, är det regelverk som de har att förhålla sig till. Att regelverket i sig ibland är absurt spelar ingen roll.Ytterst handlar det om avsaknad av civilkurage, dessvärre en vanlig förekommande egenskap hos Svenskar i allmänhet och Svenska tjänstemän i synnerhet. Vi får varje år ett antal exempel på detta och för gemene man blir det fullständigt ofattbart att så sjukt omänskliga beslut kan fattas. Desto mera anmärkningsvärt som att vi inte har tjänstemannaansvar! Vad som är ytterligare anmärkningsvärt är när högt uppsatta chefer inom Migrationsverket utan att blinka försvarar sina sjuka beslut. Det vittnar om en fullständigt snedvriden rekrytering till dessa poster när människor med så dåliga omdömen har hamnat i chefsposition.

Kommentarer är stängda.