Den borgerliga regeringen – ett skämt?

Ja, så skulle man kunna se det, om inte politiken de för har så allvarliga konsekvenser för vanligt folk , för arbetare i Sverige. För ministrar ljuger och fuskar på löpande band verkar det som.

Vi fick först en kulturminister som inte visste nåt om kultur, en minister som skulle vara högsta höns över ett statligt TV-bolag som hon vägrade betala licens till. En fuskminister som följaktligen tvingades avgå. Sen hade vi en handelsminister från överklassen som hade diverse skumma och mystiska affärer för sig. Avgång även där.

Nu har vi en minister som av allt att döma ljuger om sina akademiska meriter. Det ser ut som om Sven-Otto Littorin faktiskt köpt sin MBA-examen från ett amerikanskt bluffuniversitet. Det är en blogg vid namn Friktion som avslöjar det hela. En koll på det uppgivna universitets hemsida tycks bekräfta Friktions påståenden. Fairfax University listar inga fakultetsmedlemmar och är väldigt svävande på de flesta områden.

En del liberala bloggar som Gudmundson och Politikerbloggen hoppas dock att det finns bra förklaringar och att Friktions uppgifter inte stämmer. Eller att Littorin utsatts för ett bedrägeri. Den möjligheten finns förstås, men borde han själv inte ha förstått det. Det räcker ju med att kolla runt lite på Fairfax hemsida för att man ska misstänka att nåt är skumt.

Mer bloggkommentarer: sänd mina rötter regn, Alliansfritt Sverige, Se till vänster, där går en arab
Andra bloggar om: , ,

Ett svar på “Den borgerliga regeringen – ett skämt?”

Kommentarer är stängda.