Moderaternas arrogans -ljuger sig fram

Sjölander uppmärksammar hur arrogant moderata kommunpolitiker agerar i samband med en privatisering av ett antal förortscentra i Stockholmsområdet. Borgarrådet i Stockholm, moderaten Kristina Alvendal ljuger rakt ut. Som han skriver:

Alltså. Först ge felaktiga uppgifter till media. Därefter i fullmäktige försöka antyda (dessutom på ett synnerligen drygt sätt, om ni ursäktar) att det finns ett muntligt avtal som reglerar saken. Och sedan, när det naturligtvis kommer fram att det inte finns något muntligt avtal (vilket dessutom vore mycket märkligt om det funnes); genom att försöka förneka hela saken!

Även Alliansfritt Sverige, och Petter Partikulärt uppmärksammar de blåljugande moderata politikerna. På Alliansfritt Sverige uppmärksammar jag att de också fått regeringsmakten i Sverige genom att ljuga.

Runtomkring i Sverige finns gott om arroganta moderater, här är några: Thomas Lantz i Ystad, Andrea Femrell i Stockholm, Carl Grufman i Sundbyberg och Gunnar Hedberg i Uppsala

Borgarmedia: DN
Andra bloggar om: , , , , Utförsäljning, Kristina Alvedal, Stockholm, Fastighetsaffär, Köpcentra, Johan Sjölander,

Advertisements