Vänsteraktivister – för dom var klädda i svart!

Den finlandsättade främlingsfientlige ungdomspolitikern Kinnunens likaledes främlingsfientliga flickvän, också hon medlem i SD, blev överfallen av några snubbar i svarta kläder. Enligt vad hon uppger. De båda verkade rätt så skärrade på bilderna från presskonferensen så det verkar nog ha varit ett riktigt överfall.

Men argumenten för att det skulle vara vänstern och AFA som ligger bakom verkar mer än osedvanligt svaga. Förövarna var klädda i svart. Det var motiveringen. Men hallå! Nazister är också klädda i svart numera. Läs boken Brunt!

AFA och RF brukar också på sina hemsidor gå ut med meddelanden när de gjort någonting. men inget sånt har synts till denna dag. På socialism.nu , ett debattforum på vänsterkanten, med mest autonoma/anarkistiska medlemmar förnekas att vänstern skulle ha med det hela att göra överhuvudtaget. Där spekuleras friskt om allt från kärleksaffärer över inbrott till svensexa. Ingen tycker speciellt synd om de drabbade, men det kan man knappast vänta sig heller.

Vad som är mer förvånande är hur en del normalt sansade männiksor får lite av en överreaktion som jag ser det. Lodenius har sen några år tillbaka nåt problem när det gäller den autonoma miljön. Utan att egentligen veta någonting längre om miljön används hon som expert. En annan jag tycker överreagerar lite är den normalt sansade Jonas Morian. Han anklagar visserligen inte AFA för detta dåd, men han hoppar på dem. Lite i onödan kan man tycka. Och Gudmundson är förstås förbannad på sina gamla polare. Vad är det som gjort honom så bitter på sina gamla kompisar? Fick han hjärnskakning nere i Göteborg år 2001, eller vad har hänt?

Det är tur att en sån som Jinge verkar hålla huvudet kallt i alla fall.

Andra bloggar som överreagerar som vanligt är den puckade dyslesbiskt som ju många gånger tidigare demonstrerat sin monumentala okunnighet om allt som har med vänstern att göra. Kvinnan på bloggen Dexion har också gett sig in på ett ämne hon inte behärskar liksom Magnus Betnér. Fast av honom hade man kunnat vänta sig bättre tycker jag nog. Men förvånande nog är snubben med den underliga bloggen Peace, Love and Capitalism verkligt sansad.

Borgarmedia: DN1, SVD1, SVD2, DN2, DN3, AB1, AB2, EX, AB3
Bloggat: Mitt förra inlägg, Ett hjärta rött
Andra bloggar om: , , , , ,

PS. Innan ni skriver korkade kommentarer. Läs mitt förra inlägg DS

5 svar på “Vänsteraktivister – för dom var klädda i svart!”

  1. Ja inte verkar det så himla seriöst. Jag såg intervjun med tjejen på rapport och det verkade som hon hade svårt att bestämma sig för om hun skulle skratta eller gråta.

  2. Hm, jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Som sagt. Det är väldigt tyst från vänsterfolk…

    Kanske lutar åt en intern högeruppgörelse eller nåt privat helt enkelt…

    Tack för bra inlägg!

  3. Gudmundson: Du har rätt förstås. Det är otroligt vad man styrs av sin egen hjärna och läser in saker utifrån ens egen uppfattning om den andres politiska uppfattning. Jag gjorde ju samma fel med Morians inlägg från början. Men överreagerar gör ni lika förbannat. Det här är jävlig tkänsliga sker för mig, av lätt inseda orsaker (Göteborg 2001).

Kommentarer är stängda.