Moderata fiffelpartiet

Några dagar i Danmark och man missar spännande saker. Moderaterna visar tydligare och tydligare hur korrumperat partiet är. Ulrica Schenström fick avgå för hon supit till när hon skötte rikets säkerhet. Ersättaren Clase har fuskat med skatten och betalat låga svarta löner för byggnadsarbeten. Helt i linje med agerandet i resten av det moderata fuskpartiet. Partiet utan moral, partiet som gynnar fifflare och fuskare. Partiet som verkar bestå av fifflare och fuskare.

Inte nog med regeringsmedlemmars fiffel och fusk, falska examina, skattesmiteri och avgiftssmiteri. På det sättet håller alla moderaterna på, vad det verkar, samtidigt som deras kompisar i Svenskt Näringsliv påstår att alla svenskar fuskar. Men det är fel. Det är bara en del svenskar som fuskar. Nämligen de som är moderater. Det tycker jag verkar uppenbart efter den senaste tidens avslöjanden om detta inkompetenta fuskar- och fifflarparti. Moderata fuskpartiet.

Bloggat: Hanna Löfqvist, Josefin Brink, Esbati
Borgarmedia: DN1, DN2, DN3, SVD1, SVD2, SVD3, AB1, AB2, AB3
Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

4 svar på “Moderata fiffelpartiet”

 1. Nu tar du väl i så att du spräcker livstycket. Med en sådan onyanserad kritik vinner du möjligen poäng hos andra moderathatare, men jag trodde att du var klokare än så. Jag trodde att det var de sakliga argumenten som gäller i en demokrati – och de håller långt i denna sak. Grundlagen säger att all makt ska utgå från folket, som lyder under lagarna. Det visste en ledamot för fp i Täby, som till professionen var domare. Hon lämnade alla sina uppdrag när moderaterna med egen majoritet visade att man struntar i det – här sålde man ut Tibble-gymnasiet för en struntsumma till en rektor och en lärare som startat eget, trots protester från elever, föräldrar och övrig personal.

 2. Peronligen tror jag attde som inte fuffalr och fiffalr i moderaterna är lätträknade. Men de fins naturligtvois. Detsamma tror jag omd en svsneka eliten. De som inte fiffalr och fuskar är lätträknade. men de finns förstås.

  Iblands är man irriterad och blir förbannad. Ibland agiterar man. Ibland analysrera man. Denna rtikel är agitation. I morgon när jag har mer tid och är piggare ska jag skriva en mer nyanserad och analyserande artikel om fifflande moderater och överklass etc.

 3. Mitt liv har lärt mig att man må akta sig för att tro att dom där uppe skulle ha rymligare samveten än vi här nere. När människor frestas att gå över lagens gräns beror det på hur man försvarar det man gör inför sig själv. För att bara ta ett par exempel: Djurens befrielsefront kan utsätta en legalt etablerad pälshandlare för ren terror i tro att det ska rädda flera djur och stärka deras aktier hos andra djurvänner, men där tror jag att de kalkylerar fel. Det enda som de åstadkommer är mera hat och motsättningar mellan människor. De ska också lyda under lagarna.

 4. Att moderaterna som ställt sig att beivra ”fusket” bland ofrälse visar sig vara de allra värsta fuskarna är alltså inget problem Farmorgun?

  ”Man känner andra såsom man känner sig själv”, därigenom tror de att alla svenskar är opportunister som söker komma undan skatten till varje pris mm.

  Som ursäkt nämner de sin ”ideologi” och anklagar ”jante” och ”sosse” som det stora problemet. Tänk er möjligheterna… Vi kan fuska hur mycket vi vill bara vi gör det av ”ideologiska” skäl, om vi åker fast nämner vi bara i förbigående hur jante svenskarna är och att det är en komplott av socialdemokraterna!

  Ska vi ha det så?

Kommentarer är stängda.