Moderaterna allt mindre populära

Den senaste opinionsundersökningen talar sitt tydliga språk. Moderaterna backar igen.

Det svenska folket är uppenbarligen trötta på ett parti som till stor del består av fuskare. På ett parti som straffar de människor som har det sämst och gynnar de som har det bäst. Det är uppenbart att svenska folket inte önskar ett sånt parti vid makten.

Vad som också är klart är att vi inte skulle ha en högerregering om det var val idag. Den borgerliga regringen är impopulärare än regeringar i Sverige brukar vara.

Personligen tycker jag det är bedrövligt att vi ska behöva dras med en så impopulär regering fram till nästa val. Det borde väl finnas nåt sätt att göra oss av med den redan nu.

Borgarmedia: SVD, DN
Andra bloggar om: , , , , ,

10 svar på “Moderaterna allt mindre populära”

 1. Det är nog få som gillar Fredik Reinfeldts politik. /* Tog bort ett ord i inlägget som i sammanhanget bör betraktas som rasistiskt, innehållet förändrades inte därav *AS*/

 2. Ja vem kan älska moderaterna? Vem kan känna värme för Reinfeldt när han blickar genom rutan med stora fuktiga men tomma ögon? Hans närmaste familj och släktingar kanske, men få därutöver skulle jag tro. En del stannar väl av gammal ohejdad vana, de trogna, trots missnöje med politiken som de anser för sossifierad.
  Tanken dyker upp att de inte borde få fortsätta röva och härja nu när de inte har folks stöd. Det är som att ha objudna gäster hemma som plundrar kylskåp och förråd, när man ber dom gå säger dom bara, ”du släppte ju in oss, nu får du skylla dig själv”.
  Våld är väl uteslutet, bön eller övertalning funkar inte. Strejk kanske? Alla sätter sig ner helt fredligt och vägrar jobba innan de har avgått! Ja, det kan vi väl göra, jag börjar nu!

 3. Vänsterns verklighetsbeskrivning är lika väl förankrad i verkligheten som vanligt. Dvs. inte alls..

 4. qwerty: Du menar alltså att DN och SVD ljuger när de säger att SKOP:s undersökning visar det lägsta stödet sen valet för moderaterna Att SKOP ljuger när undersökningen visar att majoriteten av svenska folket stöder oppositionen?

  Menar du också att SVD, DN och SKOP är vänster? För det är ju deras verklighetsbeskrivning du kritiserar.

 5. Konstigt resonemang Anders S för då de förra socialistregeringarna haft usla opionssiffror men då har jag inte sett Anders S uttrycka önskan om nyval.
  Helt rätt då det handlar om opionsundersökningar och inget annat.

  Att Moderaterna fuskar mer än t ex sossarna är helt befängt.
  Sossarna myglar de med och deras stödorganisation LO finns myglet i väggarna. Byggnads är ett av de starkaste facken och samtidigt som byggnadssektorn är den sektor där det finns flest svartjobb..

 6. Tramspratet att det skall bli nyval är så otroligt dumt.
  Alla gånger sossarna inte hållt sina ställningar då har det varit tyst som muren.
  Sluta upp med de infantila inläggen om nyval. Regeringen kommer att sitta till nästa val och då får svenska folket bestämma om det skall underbar liberal frihet eller tråkig jobbig socialism.
  Den som lever får se och vara med om 3 år .

  Bodil

 7. Ni förstår verkligen inte att Svensson inte stödjer sossarna och deras regeringar, va? Är det svårt att greppa? De är lika skyldiga till samhällsklimatet som alla andra, förutom att ”alliansen” ser till att det går lite fortare åt fanders istället för den långsamma utveckling sossarna har stått för, men utvecklingen har fortfarande varit åt samma håll.

Kommentarer är stängda.