Moderaterna kritiska till Camilo Goines uttalanden

Moderaternas presschef har enligt Jinge reagerat på Camilo Goines uttalanden om att han stöder den colombianska extremhögerorganisationen AUC. En organisation med mängder av mord på sin meritlista.

I en kommentar till mitt tidigare inlägg i detta ämne menar Goine att hela diskussionen som Jinge citerat i sitt första inlägg är taget från en ”fiktiv” diskussion. Jag vet inte vad han menar med det och han förnekar också att han har en hacienda i Colombia och allt annat som han verkar påstå i Jinges första inlägg.

Förhoppningsvis leder det hela till att moderaterna kommer att tänka över om huruvida Goine bör tillåtas representera partiet i migrationsdomstolen. För oavsett om det rör sig om en ”fiktiv” diskussion eller om det är Goines verkliga uppfattningar är han olämplig som nämndeman i Migrationsdomstolen.

Bloggat: Fredrich Legnemark, Alliansfritt Sverige, Dresscode: Black
Andra bloggar om: , , , , , ,

4 svar på “Moderaterna kritiska till Camilo Goines uttalanden”

  1. Det är möjligt att det hela enbart är jargong. Men i såna fall är det också mer dåligt omdöme än man kan acceptera hos någon som ska bestämma över liv eller död i migrationsdomstolen. Speciellt inte med tanke på att asylärenden rörande Colombia faktiskt förekommer

Kommentarer är stängda.