Förvirrade älgar i centrala Göteborg

Ett par unga älgar hade idag förirrat sig in i centrala Göteborg. Det är inte så underligt som det kanske låter, då flera naturområden faktiskt är ganska nära centrala Göteborg. Den vägen älgarna faktiskt tog när de lämande Götaplatsen och Avenyn är förmodligen okcås den väg de kom ner till området. För via Johanneberg, Chalmers, Mossen, Guldheden kan man i stort sett förflytta sig genom naturområden hela vägen, utom när man kosrars viss gator.

Lika förvirrad som älgarna verkar dock journalisten i SVD vara som skriver att älgarna tog vägen mot universitete. Med tanke på att man från Götaplatsen kan gå i vilken riktning som helst och nå olika universitetsbyggnader så är riktningsangivelsen något förvirrande. Men det är ju en stockholmstidning, så man kanske inte kan begära att de ska ha kartan och verkligheten klart för sig.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Blogged with the Flock Browser

Tags: , ,

Advertisements