Tror fan att det inte är nåt bråk och våld

240 personer har omhändertagits Uppsala Reggaefestival. För hasch- och marijuanarökning. Ingen är förvånad antar jag. Förutom TT:s journalist som verkar lite förvånad över att det inte varit nåt våld eller bråk på festivalen. Men herre gud, ett gäng påtända haschrökande hippies till reggaeälskare saknar vad jag förstår totalt förmåga till att bråka. Haschrökning brukar liksom ha den effekten på folk. Så självklart är det inget bråk och våld på en festival där folk knappt lyckas lyfta på röven.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements
  • Krille

    Så du tror att det är att folk inte -orkar- röra sig som det inte är något bråk?

    Det är trots allt cannabis vi pratar om här, inte heroin… cannabis behöver inte göra dig trött och slö, däremot gör det att du känner stark kärlek till det mesta, du vill inte slåss eftersom det är otrevligt och du vill bara mysa och älska allt