Det finns folk som inte borde skaffa barn

Katrin Zytomierska tycks vara en av dem som inte borde skaffa barn. Hon verkar tro att det är tillåtet att slå barn och verkar int evat att det är olagligt i Sverige. Hon säger att hon inte tycker om barn och har en obehaglig attityd till det mesta. Kort sagt, hon borde inte ha några barn, om nu det tidningarna skriver att hon sagt är sant. Och är det sant så borde bara hennes uttalanden borde räcka för att de social myndigheterna ska ta sig en titt på fallet.

En annan som faktiskt inte borde ha några barn är den 22-åriga missbrukande ensamstående mamman i England som Aftonbladet skriver om. 22 år, 4 barn och missbruk låter som en synnerligt dålig kombination.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements
 • Kristina

  Pappan/papporna till barnen som den missbrukande mamman i England hade borde rimligen inte heller ha några barn om de överger dom till en missbrukare…

 • Anders_S

  Kristina: Självklart.

 • Lisa H

  Om Bingo har annat i huvudet än stora bröst håller han koll på barnet och Katrin och agerar efter barnets bästa. Världen är tyvärr full av oönskade barn som far väldigt, väldigt illa. Och samtidigt finns det människor som kämpar för att få barn, utan att lyckas! Om människor som föder barn och inte vill ha dem hade vett att adoptera bort dem skulle många barn slippa lida så mycket. Tänk om det hade funnits ett inbyggt skydd i människans kropp, som automatiskt gjorde olämpliga föräldrar sterila, det hade varit fantastiskt! (Nu for det iväg… sorry)

 • Jeanette

  Hej!
  Jag tycker att det är fånigt att ens reta upp sig på Katrin Zytomierskas uttalanden. Man får ju inte glömma bort att det är hennes image och ”arbete” att göra kontroversiella uttalanden, som väcker uppmärksamhet, vilket hon vill ha.
  Jag är övertygad om att Katrin kommer att lugna ner sig, med sina uttalanden, när hon har fått sitt barn. Även att hon kommer att bli en mycket kärleksfull och bra mamma. Tilläggas bör att vi är många som inte generellt älskar andras ungar, utan faktiskt tycker att dom kan vara riktigt bortskämda, gapiga och ibland rentav odrägliga (vilket ju oftast är föräldrarnas fel). Vi säger inte att vi ÄLSKAR BARN och gör oss inte heller till och ”piper i falsett” så fort vi pratar med eller om ett litet barn. Det blir annat när man har ett speciellt förhållande till ett barn (barn som vuxen), då kärlek och omtanke naturligt finns där.

 • KZ borde sitta i skyddshäkte för sin egen skull.

 • Jag känner likadant som Katrin när det gäller barn – och just därför har jag valt att *inte* skaffa barn (har för övrigt vetat i hela mitt liv att jag inte vill ha några). Jag vet att jag skulle vara en usel morsa, så då är det bara att ta sitt ansvar och låta bli. Beslutet är inte heller det minsta betungande eftersom jag verkligen inte vill ha barn. Och om man inte vill ha barn, varför fortskrider man då med en graviditet, är min stillsamma fråga? Varför fortsätter hon att vara gravid om hon är så negativ? Helskumt. Om det är en larvig image-grej från hennes sida så är hon bara fjantig, om hon menar allvar så tycker jag mycket synd om hennes kommande barn.

 • Caz

  Jag tycker inte heller om barn och tänker därför aldrig skaffa några barn. Jag hoppas att det är av PR syfte hon säger korkade saker…Annars stackars unge och man får hoppas att pappan är bättre och i alla fall älskar sitt barn.