Visa din solidaritet med flyktingar

Du har den möjligheten idag om du bor eller är i Skåne. Åk till Vellinge och delta i en solidaritetsaktion för flyktingar:

Manifestation för medmänsklighet!

Vid manifestationen för medmänsklighet tänder vi ljus, marschaller, och facklor mot mörkret! Det är en mörk tid vi lever i, men tack vare våra ljus skingras mörkret. Vid manifestationen kommer också personer att tala. Detta för att visa bredden i samstämmigheten! Om Vellingemoderaterna just nu kan liknas som mörkret, så kan dessa talare liknas vid facklor!” Tid:15:30 – 17:00 Plats: Stortorget, Vellinge

Samtidigt fortsätter Vellingebors trakasserier och avoghet mot flyktingbarnen som nu bor i Hököpinge i Vellinge kommun. Ett agerande som underblåsts och legitimerats av de lokala moderaterna. Detta trots att det är vettigt och bra att ta emot många flyktingar vi kan och har möjlighet till i Sverige. Villkoren för världens olyckliga är trots allt mycket bättre här än i flyktingläger i Kenya eller i ett korrupt Grekland.

Intressant?
Bloggat: Frilansaren,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

3 svar på “Visa din solidaritet med flyktingar”

  1. Jag bor i Spanien sedan många år och ser nu i medierna med skam och fasa på hur flyktingbarn tas emot av de ledande i Vellinge. Shame on you.
    Ewa

Kommentarer är stängda.