Om ägarna inte är med så är det ju inget bud från Spyker

Media försöker på olika sätt framställa det som om ägarna i Spyker inte har något med budet på Saab att göra. Det är ju löjligt. Är det så att Spyker lagt ett bud då är ägarna till Spyker förstås med. Detta oavsett om det kanske finns en ny investerare som tänker gå in med kapital i Spyker för att finansiera köpet av Saab.

Och skulle inte ägarna till Spyker vara med i ett bud på Saab så är det inget bud från Spyker utan ett bud från nån annan.

Anledningen till att media försöker få det till att ägarna inte är med är förstås huvudägarnas koppling till den ryska maffian. Det gör ju att budet framstår som oseriöst. Men i själv verket är budet oseriöst oavsett vem som är ägare til Spyker. Det blir ingen produktion i Trollhättan oavsett vem som köper Saab Automobil eller resterna av företaget.

Men lite obegripligt är det att media hela tiden försöker framställa Saab-historien positivare än den i verkligheten är. Varför gör man det? Är man verkligen makthavarnas handgångna män och hjälper dessa för att försöka lugna folk i Trollhättan genom att ljuga och föra folk bakom ljuset.

Intressant?
Bloggat: Röda Malmö,
Borgarmedia: GP, SVD1, 2, 3, DN1, 2, 3, GT1, 2, 3,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Jalle

    Vem är det som tror på en bilfabrik där man har inte gott med vinst på det senaste 20 åren, eventuella köpare är ute efter statliga pengar bara och sedan lägger ner hela skiten när allt är blundrat inklusive EIB lånet som Svenska staten vara borgenär. Hur gick det med Svenska Varv på -70 talet där det pumpades in miljoner efter miljoner av Palme, Sträng & co det gick åt helvete och varven lades till slut ner.

  • Pingback: Ryska maffia också inblandade i Genii Capital? | Svensson()