Nazister spårade ur som vanligt

En liten grupp nazister, enligt uppgift från Svenska Motståndsrörelsen (SMR), i Piteå hade fått för sig att ordna en motdemonstration mot en kulturfestival Piteå Dansar och Ler. Det hela resulterade i  att nazisterna hamnade i bråk med vakter. nazizterna övermannades dock av några festivaldeltagare och vakterna varvid de öevrlämnades av polisen. Det visade sig då att en av nazisterna bar på en kniv. 4 av dem misstänks för våld mot tjänsteman.

Dessa våldsamma nazister är ett problem för samhället. Visserligen ett mycket litet problem då de är så få. Men de är desto våldsammare, tyvvärr.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Advertisements
  • Nazisterna är emot folk som dansar och ler? Det lär ju ge ökat stöd.

  • Linda S.

    @Hampus: Nazisterna i Svenska Motståndsrörelsen är inte direkt kända för att dra folket till sig.. Blir mer skrattretande att demonstrera mot folk som dansar och ler.. Faran ligger i partier som Sverigedemokraterna och det radikalare Svenskarnas parti som faktiskt kan få stort stöd. Att SD kommer in i riksdagen till hösten kan ju göra att ännu radikalare grupper gör det tillslut.