Arkelsten även köpt av bilindustrin

Sofia Arkelsten verkar vara en person med ovanligt dåligt omdöme. Eller är hon bara en typiskt arrogant och/eller brottslig moderat? I vilket fall som helst blir turerna kring henne och hennes sponsorer bland företagen allt mer bisarra. Nu visar det sig att hon haft en gratis lyxbil som hon kört omkring i under en månads tid. BMW har bjudit på detta:

I september 2008 körde hon en BMW i flera dagar både i tjänsten och privat – utan att betala något. BMW kontaktade kändisar och politiker med erbjudandet att köra en Hydrogen 7. Sofia Arkelsten valde att tacka ja, och använde bilen både i tjänsten och för att göra privata ärenden som att handla på Coop, skriver Nyheter 24.

Detta samtidigt som Arkelsten är ledamot av Miljö- och Jordbruksutskottet i riksdagen – utskottet som behandlar lagförslag som direkt påverkar fordonsindustrin.

Just detta måste väl ändå vara olagligt tänker jag men vi får väl se vad utredande åklagare kommer fram till.

Intressant?
Bloggat: Sommestad, Moberg, Jämlikhetsanden, Internationalens ledarblogg, Johannes, Kildén & Åsman,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

5 svar på “Arkelsten även köpt av bilindustrin”

  1. Om hennes eskapader inte är något som rubbar Reinfeldts förtroende för henne så undrar man ju vad Litorin hade gjort som resulterade i att falluckan öppnades under honom – prompt och på stubinen?

  2. Men vad är nytt??? Det blev en jäkla uppståndelse bland Stockholms studenter ca 1970 när det uppdagades att Carl Bildt, känd kårpolitiker, hade en månadslön från Sahlénrederierna för att enligt kontraktet verka för näringslivets intressen på Stockholms universitet. Varpå Bildt, arrogant som vanligt, förklarade att det inte angick någon var han fick pengar från.

    Men det kanske är det som är moderat själsliv…

    1. Jan WIklund: Inget egentligt nytt. Mpderaterna har alltid burit sig år så och det är vanligare med brottsliga moderater än med brottsliga sossar vad det verkar. Se mina artiklar om fifflare. Där förekommer moderata politiker flitigt, men sällan några andra.

Kommentarer är stängda.