Inte värre än en fylla eller alkoholproblem

Tydligen har en deltagare i det kända TV-programmet Idol (som jag upplever som både ointressant och överreklamerat) i en drogtest blivit ertappad med att ha rökt hasch. Han testade positivt för det i en drogtest. För min del ser jag inte det som allvarligare än en fylla.

Hasch är olagligt, alkohol är förmodligen farligare. Inget av det är något som jag rekommenderar, inget av dem är helt ofarligt. Beroende av det ena är inte värre än beroende av det andra. Samtidigt så är det ändå lite löjligt med de uppenbara överreaktioner som kommit Jay Smiths (som snubben tydligen heter) haschrökning.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Emi

    Hehe, precis…hasch olagligt, men alkohol farligare, vilket Jay nog också vet om. Men men. Antagligen är det värsta grejen bara för att det är olagligt.