Ändring av kommentarsfunktionen

Jag håller just nu på med arbeten för att förändra min kommentarsfunktion. Det innebär att det kan vara lite besvärligt att kommentera idag. Ha överseende.

Anledningen till förändringarna är att jag vill ha ett enda ställe där jag kan sköta kommentarsfunktionerna på de många olika webbsajter jag har och/eller sköter.

Jag installerar därför verktyget Disqus (samma som SVD använder) och kommer att pröva detta under en tid framöver. är jag nöjd så kommer jag att behålla det.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

PS. Jag har 40 000 kommmentarer och nästan 7 000 poster. Det gick inte att importera kommentarerna till Disqus (efter 4 försök har jag bara lyckats få över  15% av alla kommentarer. Så att använda Disqus får nog vänta. DS

Advertisements
  • Inte för att jag är någon stor bidragsgivare till din kommentarsdel, men jag har inte mycket till övers för Disqus. Kommentarer är något man borde kunna sköta själv och inte behöva lägga ut på molntjänster.

    Jag förstår om det blir jobbigt med många olika platser, men borde det då inte finnas ett tillägg som sköter det utan inblandning av externa parter?

    • Anders_S

      Emil: Jag kunde inte anvädna Disqus då de inte kunde importera så mycket kommentarer som jag har. Men det kommer nog senare.

  • Jag har ändå bytt till Disqus och försöker få över alla kommentarer allteftersom. Ganska många saknas än så länge, men jag räknar med att de kommer att dyka upp vad det lider.