Äventyrlig luntning, olycka eller mordbrand i Svanesund?

En livsmedelsaffär i Svanesund, en liten förort till Stenungsund om ligger på Orust, skadades allvarligt av brand igår kväll (måndag kväll). Två tonårsflickor har av andra personer från platsen utpekats som ansvariga för branden. De ska förhöras av polis.

Ingen vet dock om det hela ska rubriceras som en olycka eller en mordbrand. Inte heller är den egentliga brandorsaken känd. Kanske är flickorna helt oskyldiga till att ha vållat branden. Eller så ville de ha en liten brand i några sopor för spänningens skull, men det blev nåt större. Luntning som ballade ur kanske man kan säga i så fall. I all fall om det hade handlat om gräs. Vilket det knappast gör.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements