Kolossal trafikolycka i Skåne

En jättelik trafikolycka har inträffat på E4:an i Skåne på Tranarpsbron en bit öster om Åstorp. Totalt är minst 40, kanske uppemot 60, fordon inblandade och motorvägen är blockerad i bägge riktningar. Bildelar ligger utspridd, många är skadade och det finns sannolikt flera dödade. Extrem halka och dålig sikt har bidragit till olyckan. Men sannolikt har den mänskliga faktorn också spelat roll. Hur lär vi kanske aldrig får reda på. Den här typen av enorma bilolyckor är ovanligt i Sverige, men lite vanligare i Tyskland. En nackdel med bilismen är ju just benägenheten att folk dör i ganska stor utsträckning. Förutom de större problemen med miljön och klimatet dåd.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

2 svar på “Kolossal trafikolycka i Skåne”

  1. Ett direkt resultat av kampanjerna emot dubbdäck! Vi har aldrig haft några hundra-bils krockar i detta land tidigare.

Kommentarer är stängda.