Gangsteruppgörelse i Tierp?

Tierp är ju knappast ett ställe man skulle betrakta som ett gangsterställe. Men av allt att döma har ett mordförsök rum i den lilla orten. Alla eventuellt inblandade är kända av polisen. Det betyder att de har begått brott, men dock inte nödvändigtvis att de bör betraktas som gangsters eller på något sätt ha kopplingar till nån form av organiserad brottslighet. En 28-åring blev igår skjuten med fler skott i närheten eller vid ett motionsspår i närheten av Vegavallen i Tierp.

Idag har en 35-åring anhållits som misstänkt för mordet. 28-åringen är allvarligt skadad och har ännu inte kunnat höras av polisen. Hans liv verkar dock inte vara hotat efter att han opererats på söndagskvällen.

Utöver den kända skottlossningen undersöker polisen också en eventuell skottlossning på lördagskvällen i Tierp.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements