Överklassungar kommer undan med misshandel

De överklassungar överklasskolan Lundsberg som misshandlade en annan elev med strykjärn kommer undan. Att bränna en annan elev med strykjärn är tydligen inget brott om man är rik. Är man med i Hells Angels eller från förorten så är det grov misshandel och man hamnar i fängelse. Att ungarna på Lundsberg inte åtalas är en rättskandal.

Alla vet att om man bränner någon med ett varmt strykjärn blir det skador. Det går inte att göra en sådan sak utan uppsåt att skada. Alltså det misshandel. Dessutom är det mobbning, pennalism, psykisk misshandel, olaga hot och ofredande.

Åklagaren Nicklas Wargren är uppenbarligen en rövslickare som inte vågar åtala överklassens barn. Bedrövligt. Människor är inte lika enligt lagen. Sverige är en bananrepublik i klass med Grekland. Det står mycket klart när rättsväsendet agerar på detta sätt.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements