23-årig småbarnsmamma mördad av nazist

En ökänd nazist i Trollhättan är den som åtalats för det mycket brutala mordet på en 23-årig småbarnsmamma i somras. Två andra personer har försökt hjälpa honom att hålla sig undan och dölja mordet. De åtalas också. 36-åringen åtalas för mord, en 35-årig man och en 31-årig man åtalas för grovt skyddande av brottsling. Även de två andra är nazister. Alla tre förnekar inblandning i brottet. 36-åringen har ett mycket långt brottsregister där våld mot kvinnor är något ständigt återkommande.

Kvinnan utsattes för mycket kraftig våld när hon låg på golvet. Därefter har de tre transporterat bort kroppen, dumpat den i en skog i närheten av Grästorp och anlagt bränder för att dölja sina förehavanden. Bland annat har 35-åringens bil antänts och brunnit upp. I lägenheten fanns kvinnans son på 1,5 år kvar.

Grästorpstrakten är ett område med många nazister och de har tänkt sig att de ska ha ett möte eller en demonstration i den närliggande staden Lidköping inom kort. Mördaren och hans medhjälpare avslöjar vilken typ av människor det är som rör sig i nazistkretsar. Det är vanligt att nazister mördar med politiska motiv. Det är också vanligt att nazister mördar med andra motiv som i detta fall där ju tre nazister misstänks för brottet. Sannolikt är det så att nazister och högerextremister hör till de som är allra mest överrepresenterade när det gäller våldsbrott.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Ett svar på “23-årig småbarnsmamma mördad av nazist”

Kommentarer är stängda.