2 personer gripna för gangstermord i Malmö

I måndags greps en 20-årig man som misstänkt för mordet på Ashkan Moayed Abedi utanför Mobilia i Malmö den siste januari i år. Dagen efter det gripandet kom en 25-åring och anmälde sig själv. Dessa två personer misstänks vara de som sköt. En tredje person körde bilen som användes för att fly från platsen. Varken han eller bilen har återfunnits.

Om det var de två gripna som sköt Abedi gjorde de det troligen med godkännande från nån tyngre kriminella eller på direkt order från nån höjdare i de kriminella nätverken i Malmö. Någon sådan person kommer dock sannolikt aldrig att gripas för koppling till mordet.

Idag, torsdag, ska det avgöras om de två gripna personerna ska anhållas som misstänkta för mord eller inte.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements