Skånepolisen vill inte bara ha register över romer

Samma polis som upprättat det hårt kritiserade och olagliga registret över romer (”kringresande”), dvs Skånepolisen i Lund har offentligt meddelat att de också tänker upprätta ett register över misstänkta missbrukare som hänger till kring järnvägsstationen i Lund.

Planerna har anmälts och utreds för närvarande av Datainspektionen. Det troliga är väl att planerna på ett ”missbrukarregister” inte kommer att bli av. Men bara tanken på det visar på Skånepolisens allvarliga problem.

För Skånepolisen har stora problem. Omfattande och systematisk rasism verkar finns inom Skånepolisen, poliser vill medvetet rida ner och misshandla folk, de accepterar misshandel av barn och vägrar utreda det i vissa fall och de är rent allmänt ganska inkompetenta.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements