Mordet i Arlöv inte gängrelaterat

Enligt polisen i Malmö är mordet som natten till igår begicks i Arlöv inte gängrelaterat. Den som dödades var en 20-årig man som just lämnat en fest. Det fanns gott om vittnen till händelsen och redan igår kunde två män gripas som misstänkta för mordet, en 27-åring och en 41-åring. Det genomförde också fler husrannsakningar, bl.a. i deras bostäder. Den äldre mannen ska vara ägare till Emvas Entreprenad och bor i så fall alldeles i närheten av mordplatsen.

Trots att skjutvapen användes vid mordet verkar det inte vara gängrelaterat utan antingen rör det sig om skumma affärer eller personliga osämja av något slag. Att de inblandade personerna hade skjutvapen tyder ju trots allt på att de inte var vilka personer som helst. Knappast speciellt laglydiga i alla fall. Polisen är mycket förtegen om mordet och de två gripandena.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements