Dödsskjutning i Rågsved

Strax efter midnatt natten till idag (fredag) inkom larm till polisen som skottlossning vid Gillerbacken i Rågsved. När polisen anlände till platsen hittade de en skottskadad man i 20-årsåldern. Den 21-årige mannen hittades vid en gångtunnel. Efter en stund konstaterades att mannen var död.

Aftonbladet uppger att den mördade mannen inte tillhör något kriminellt nätverk. Det betyder förstås inte att det ändå kan finnas en koppling men det kan förstås också vara så att mördaren i detta fall kan ha tagit fel på person.

Med tanke på att mycket lite har kommit fram om mordet så ökar sannolikheten för att mannen faktiskt inte har någon koppling till kriminella grupperingar. Dömd för brott är han dock enligt Expressen. 2019 dömdes han till sluten ungdomsvård för grovt rån tillsammans med flera andra. Han placerades då på ett SiS-hem. Han har även dömts för ringa narkotikabrott.

Vad det gäller själva händelseförloppet har polisen hört ett antal vittnen och de uppgdr att de har en ganska klar bild över vad som hänt.

Läs mer om Rågsved.

 

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!