Man ihjälskjuten i Blombacka, Södertälje

Strax efter klockan fyra på natten till idag, tisdag, hittades en man i 20-25-årsåldern allvarligt skadad. Detta efter en skjutning i en lägenhet. i Blombacka, Södertälje. Polis och ambulans larmades till platsen på tisdagsmorgonen, efter samtal om en skottskadad man. Ambulanspersonalen tog hand om mannen men hans liv gick inte att rädda. En man ihjälskjuten i Blombacka alltså.

Enligt vad polisen säger i Expressen så påträffades den skadade mannen inne i en lägenhet.

Under utredningen av mordet kallades polisen till en plats i Hovsjö där en moped brunnit upp. De undersöker om den kan ha någon koppling till skjutningen i Blombacka.

Det mesta tyder väl på att skjutningen har en koppling till den våldsamma och långvariga konflikten inom Södertäljenätverket mellan Saltskogsfalangen och Ronnafalangen. Alternativt den konflikt som också funnits mellan andra grupperingar inom nätverket. Eller så är det kopplat till störningar i Södertäljenätverkets narkotikaleveranser på grund av gripandet i Spanien av en av deras viktiga utländska kontakter, Bülent Aslanoglu. I själva verket ska han väl faktiskt ses som en person som ingår i Södertäljenätverket.

Läs mer:

Kommentera gärna med hjälp av ett Mastodonkonto

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.