Tonåring ihjälskjuten i Bagarmossen

Tonåring ihjälskjuten i Bagarmossen. Tjugo över elva igår kväll fick polisen larm om skottlossning i Bagarmossen. Den första polispatrullen kom till platsen fyra minuter efter händelsen. Där en svårt skadad ung man, tonåring) som sjukvårdskunnig allmänhet gav första hjälpen. Ambulans tog strax därefter över och förde personen till sjukhus med helikopter. Tyvärr dog den unge mannen på sjukhuset.

Denna skjutning föregicks av en skjutning i Bagarmossen i söndags. Det finn stor anledning att tro att de två skjutningarna hör ihop och att de är gängrelaterade.

Enligt Aftonbladet var den dödade unge mannen 16 år gammal. Han var inte tidigare dömd för några grövre brott.

Senare under natten skedde ytterligare en skjutning i Stockholmsområdet. En man i 35-årsåldern sköts inomhus i Åkersberga och fördes till sjukhus med ambulanshelikopter. Skjutningen skedde strax efter klockan ett. Mannen var då vaken och talbar då han fördes till sjukhuset och hans skador anses inte vara livshotande. Det är osannolikt att denna skjutning är kopplad till skjutningarna i Bagarmossen.

Kommentera gärna med hjälp av ett Mastodonkonto

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.