Mads Gilbert och Erik Fosse får Enhedslistens gräsrotspris

Sitter på Enhedslistens kongress och just nu handlar det om Israels brutala övergrepp på palestinierna i Gaza. Detta beror på att Enhedslistens gräsrotspris just har utdelats till de två norska läkarna, Mads Gilbert och Erik Fosse, som var några av de få som fanns i Gaza-remsan och som kunde nå omvärlden.

De gjorde, både i sitt arbete som läkare och som rapportörer till oss i omvärlden, en stor och rejäl solidarisk insats genom att de hjälpte människor och genom att de berättade om övergreppen i Gaza. Om Israels totala övergrepp, terrorbombningar och användning av förbjudna vapen och stridsmedel.

Intressant?
Bloggat: Motbilder,
Borgarmedia: SVD1, 2, 3, DN1, 2, AB, Politiken1, 2, 3,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements