Åtal för attack mot Sverigedemokrat

Tre kvinnor åtalas nu för misshandeln av Martin Kinnunen och dennes flickvän på nationaldagen. Kvinnorna uppges av Ekot och DN ha anknytning till den autonoma vänstern. Huruvida det hela är organiserat av någon organisation eller bara av kvinnorna själva framgår inte. Inte heller är det klart om det var i förväg planerat eller om kvinnorna stötte ihop med Kinnunen av en slump och därefter följde fter Kinnunen och hans flickvän. I vilket fall som helst anser jag överfallet mot Martin Kinnunen och hans sambo var och är helt oacceptabelt.

Att det finns spaning mot extremhögern och dess aktiviteter från vänstern är inget hemligt och inget ovanligt. Det är snarare det normala. Det görs i samband med stora vänsterdemonstrationer för att skydda dess och det görs i samband med rykten och kunskap om högermanifestationer. I det fallet för att man ska kunna ordna motdemonstrationer helt enkelt. Däremot så snackar Säpo återigen skit om våldsutvecklingen. Våldet från vänstern mot högern har inte ökat på senare år. Det finns inga som helst belägg för det påståendet. Alla siffror och erfarenheter som finns tyder nämligen på motsatsen, våldet från vänstern minskar från en redan från början mycket låg nivå, ungefär en tiondel av de högerextremas våld.

Intressant?
Borgarmedia: SVD1, 2, AB1, 2,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements