Fjärde internationalens sommarläger

Under en veckas tid har jag befunnit mig i Grekland ( i nordväst, vilket framgår av ett par andra inlägg), på Fjärde Internationalens årligen återkommande ungdomsläger. Totalt var det 470 personer på sommarlägret inklusive vuxna som mig själv. Antalet ungdomar var cirka 430 varav flest från Frankrike, Italien och Grekland. Men en stor mängd länder var representerade och de mest avlägsna var Filippinerna, Mexico, Brasilien, Guadeloupe-Martinique och Guinea (fast han bodde i Frankrike). Flera av de östeuropeiska länderna var representerade, Polen, Kroatien, Ukraina, Vitryssland och Ryssland, och för dessa var jag speciellt ansvarig. Vilket var kul. Det blir liksom mer revolutionärt när kända kampsånger sjungs på ryska. Förutom med deltagarna från dessa länder hade jag mycket kontakter med de engelska, danska, turkiska och spanska delegationerna.

På lägret har det inte funnits internet, med den följden att jag inte skrivit så mycket den gångna veckan. Endast vid besöken i Ioannina har jag skrivit några korta inlägg. Men nu är jag på väg hem till Sverige så det kommer snart att bli fler inlägg på bloggen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Blogged with the Flock Browser

Tags: , , ,

Advertisements