Sverigemoderaterna

Borgarklassen i Vellinge kommun har visat upp sin rasism inför öppen ridå (även om undantag finns) och i spetsen har sverigemoderaten och kommunalrådet Lars-Ingvar Ljungman gått. Han vill försöka stoppa det hela genom en räcka byråkratiska åtgärder:

Vellinges kommunalråd Lars-Ingvar Ljungman är starkt emot boendet och sa igår till SvD.se att han tänker undersöka möjligheter för att stoppa verksamheten.

Idag, när barnen ska flytta in, säger han att det är tveksamt om fastigheten är lämpligt för ändamålet.

– Vi vet att man av brandskyddsskäl inte får använda övervåningen för övernattning. Vår uppfattning är även att byggnaden inte är fräsch.

Fastigheten är ett vandrarhem som Attendo Individ och Familj hyr. Lars-Ingvar Ljungman säger att kommunens miljöförvaltning under dagen kommer att inspektera den.

– Om dessa ungdomar ska bo där under några månader måste byggnaden vara i sådant skick att det är okej, säger han.

Byråkratiska åtgärder som bara vill döja det faktum att de rika i samhället enbart ser till sitt eget bästa och vägrar ta ansvar för det som de orsakar såsom krig, fattigdom och flyktingar. Moderaterna i Vellinge är nu inte de enda i det partiet som hyser rasistiska och främlingsfientliga åsikter parat med förakt för fattiga och arbetare (även om det inte gäller alla). Häromveckan gick exempelvis den moderate riksdagsmannen Staffan Appelros ut med att man visst skulle kunna tänka sig att samarbeta med Sverigedemokraterna. Senare förnekade han dock det hela och moderaterna i Malmö tog avstånd från hans uttalande.

Intressant?
Bloggat: Röda Lund, Trollhare, Jinge, Alliansfritt, Roger Jönsson, Kjellberg, Bjereld, Röda Malmö, Röda Berget,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements