Grovt narkotikabrott i Toltorpsvilla

toltorphaDe fyra män som greps vid polisens tillslag mot den fastighet i Toltorpsdalen i Mölndal som tillhör medlemmar i Hells Angels Goth Town är nu anhållna för grovt narkotikabrott. Två av de anhållna är polacker och de andra två har kopplingar till Hells Angels. Dels en 34-åring som är skriven i fastigheten i Mölndal och medlem i Hells Angels Goth Town, dels en 30-åring från Kortedala som är sympatisör till Red & White Crew.

Färutom tillslaget mot fastigheten i Toltorpsdalen ska husrannsakan ha gjorts på fler platser i Göteborg udner gårdagen. Kopplingen till Polsen och brottsrubriceringen grovtnarkotikabrott får i all fall mig att tänka på Sveriges vanligaste tunga narkotika, amfetamin. Det är också, vid sidan av hasch, den drog som oftast kopplas ihop med kriminella mc-gäng. Även om kokain och metamfetamin också är vanligt i samband med 1%-klubbar, främst då i andra länder än de nordiska.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements