Topdogz – gäng med ursprung i Red Devils

Red Devils MC är ett supportergäng till Hells Angels (HA) och finns bland annat i Göteborg och Svenljunga där det nyligen var en omfattande polisrazzia mot gänget. Men en del tidigare medlemmar bildade under 2009 ett nytt gäng, Topdogz, inte organiserat som en mc-klubb utan mer likt andra gäng som OG, Brödraskapet och Werewolf Legion. Den som sägs vara högste boss i Topdogz uppges komma från Skåne där det sen ett antal år tillbaka är oroligt i de kriminella gängen inklusive de så kallade jugoslaviska nätverken.

Polisen har som en del i sitt arbete mot den organiserade brottsligheten därför nu också genomfört ett antal tillslag mot Topdogz i Skåne där gänget verkar ha ett starkt fäste. Bland annat greps ledaren för Topdogz i Kristianstad strax utanför Harlösa där gänget haft en lokal. En del uppgifter gör gällande att Topdogz fortfarande har nära kontakter med HA och att man ska vara ”Hells Angels krigsmaskin”. Något som förnekas av TopDogz själva. Topdogz uppges ha omkring 90 medlemmar.

Intressant?
Borgarmedia: Sydsvenskan, TA, UNT,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements

4 Replies to “Topdogz – gäng med ursprung i Red Devils”

  1. Top dogz är UTE!! Snacket om 87 medlemmar e bara skryt och skitsnack. I Kristianstad och Malmö är dom ingenting, inget alls. Deras attityd var helt fel redan från början, med deras ledare på första sidan i nån kvällsblaska, där han skryter om hur farliga och stora dom är, så otroligt korkat. När andra gäng ifrågasatte deras trovärdighet på olika sätt backade dom med svansen mellan benen. I dag är dom helt slut, ingen tar dom på allvar, tvärtom man skrattar åt dom. Dom plockade in folk hur som helst för att kunna kalla sig stora, sånt håller aldrig, man sätts på prov förr eller senare. När det sedan hände visade det sig att dom inte hade ett skit att komma med. Lade sig på rygg direkt för att undvika konflikt. Påstår nu att dom har en ny avd i Hässleholm, konstigt ingen har sett dom, Vet att Syndicate Legion som är väl etablerade i Hässleholm inte är glada på dom efter sånt skitsnack. Kanske därför dom inte vågar visa sig…

Kommentarer är stängda.