Misstänkt för bakluckemorden anmälde sig själv

Den man som misstänks för det dubbelmord som antas ha begåtts på en gård utanför Dalby i Skåne anmälde sig själv till polisen i Malmö idag:

Den 35-årige mannen anhölls i sin frånvaro den 15 januari. Nyligen hörde han av sig i ett brev till Lunds tingsrätt och förklarade att han ville byta advokat och sedan överlämna sig till polisen.

Vid 14-tiden på tisdagseftermiddagen kom han till Skånepolisens huvudkontor tillsammans med advokaten. Han greps omedelbart och är fortsatt anhållen på sannolika skäl misstänkt för mord, skriver polisen i ett pressmeddelande.

De bägge värmlänningar som mördades hittades i bakluckan på en brinnande bil i Getinge i Halland:

Mannen har varit anhållen i sin frånvaro sedan den 15 januari, misstänkt för inblandning i dubbelmordet på de två män som anträffades döda i en brinnande bil på en bro över E6:an vid Getinge i Halland den 6 januari. Mordutredningen övertogs av Länskriminalavdelningen i Skåne efter att mordplatsen hade konstaterats till en adress mellan Genarp och Dalby i Skåne.

Anledningen till att mannen anmälde sig själv är ännu oklar, men mannen kom tillsammans med en advokat. Men kanske kan ett av Sveriges mest obehagliga och spektakulära mord nu få sin lösning.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements