Misstänkt dubbelmördare inte skyldig till syaffärsmord

Den för dubbelmord misstänkta kvinnan i Växjö är inte skyldig till mordet i sybehörsaffären i Göteborg för 5 år sen. Det visar DNA-tester:

De två proven visade sig ej överensstämma med varandra vilket innebär att vi fortfarande inte har någon misstänkt person för mordet i Göteborg 2005. Givetvis kommer vi fortfarande att ha en dialog med polisen i Kronoberg för att uttömma alla möjligheter.

Sybehörsaffärsmordet förblir alltså ouppklarat. Olyckligt förstås, men så är det ibland,

Morden i Växjö lär väl däremot lösas och förmodligen också fallet med misshandeln i Landskrona, även om rasisterna gör allt de kan för att det inte ska kunna lösas, inklusive att hänga ut personer som inte har ett dugg med det hela att göra.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements