Bombhotat flygplan på Arlanda

Ett flygplan på väg från Kanada till Pakistan mottog ett bombhot, eller rättare sagt så fick man information om att en passagerare hade tillgång till sprängmedel. Planet landade därför på Arlanda. Inte så kul för passagerarrma och besättningen ombord kan man tänka. Det är väl bara att hoppas att ingen bomb finns på flygplanet och/eller om det finns en bomb, att man hittar den. Tur i oturen är väl att Arlanda har så stor kapacitet att flygplanet kunde tas emot utan några störningar för övrig flygtrafik.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements
  • Pingback: Röda Malmö: Bombhotat eller inte?()

  • Det måste vara ett skämt eller så är det ett politisk propaganda.
    Varför ska en pakistanier ta med sig en Bomb från Canada till Pakistan? ville han spränga planet, varför gjorde han inte det ?
    Han kanske tänkte spränga den i pakistan, varför skaffade han inte bomb i pakistan då, där det säljes i varje kiosk som korv och bröd i sverige. Dessutom är säkerheten minimal eller så kan man muta sig förbi från säkerhets vakterna till pakistans president Zardari.