Anhållen 38-åring i Malmö nu häktad

Den 38-åring som suttit anhållen i Malmö för skjutningarna mot invandrare har häktats som misstänkt för ett mord och fem mordförsök. Mordet ägde rum den 10 oktober förra året och den mördade var en ung svensk kvinna. Första mordförsöket ägde rum vid samma tillfälle. En man som var i sällskap med den mördade blev svårt skottskadad.

Den häkatde mannen är svensk och har ett uppenbart intersse av vaåen. Han är medlem i en skytteklubb och har enligt uppgifter på hans nedtagna hemsida också musikintressen. Han ska också ha en diagnos i autismspektrat (exempelvis Aspberger) av uppgifterna på hans nedtagna hemsida att döma. Något som troligen är grundorsaken till att han uppfattas som underlig.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements