Uppgörelse i den undre världen

Det två män i 30-årsåldern som hittats döda i en lägenhet i Bergsjön är nu identifierade. De är båda kända av polisen sen tidigare men uppges inte ha några kända kopplingar till organiserad brottslighet. Oavsett detta så tyder nog det mesta på att det handlar om en uppgörelse inom den undre världen i Göteborg. Den ene av de två har enligt uppgift kopplingar till en restaurangrörelse.

Lägenheten de både hittades i var inte deras egen. De lånade den när den ordinarie ägaren var borta. När han nu återvände hem så hittade han de två männen som troligen har legat döda en längre tid. Polisen är säkra på att det handlar om mord. Enligt en del uppgifter finns det, oavsett vad polisen sagt, kopplingar mellan de två och andra kända kriminella.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements