Ödehuset i Halmstad – misstänkt man förnekar brott

En kvinna har kontaktat polisen och uppgett att hon hållits fången i ödehuset i Vrangelsro utanför Halmstad. Flera dagar i sträck och för några år sen. Mer uppgifter har inte polisen velat släppa ut. En 47-årig man är på grund av detta misstänkt för människorov (kidnappning) men han är inte misstänkt för något sexrelaterat brott i nuläget. Den misstänkte mannen förnekar brott men medger att han varit i huset. Polisen å sin sida letar efter fler kvinnor som kan ha hållts fångna i huset.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements
  • Anonym

    Det känns som om ett vittnesmål utan uppbackning borde vara totalt värdelöst efter att en bild på rummet i fråga publicerats i tidningar. Jag skulle blivit mer förvånad om ingen hört av sig och påstått att de hölls fångna…..

  • Anonym

    Jag tyckte från första början att det luktade moralpanik och storm i ett vattenglas lång väg om rapportering om detta. Skall polisen börja utredningar när det enda de verkade ha att gå på var att någon flanör hade tyckt det såg läskigt ut? Var slutar sådant nonsens, att polisen tar in folk för att de ser skumma ut? (Flåt de där sista har de gjort länge.) Med den publicitet de trummat upp kring det här och så många moralistiska knäppgökar det finns så är det märkligt att bara en person hört av sig.