Topdogz blir en del av Outlaws MC

Efter en tid förhandlingar har Outlaws MC beslutat att Topdogz kan bli en del av organisationen. Topdogz är ett mindre gäng i främst Skåne som bland annat har en tidigare medlem i Hells Angels, Peter Bergün, som en ledande figur. Topdogz har enligt uppgifter haft kopplingar till Hells Angels (HA). Det är väl därför troligt att HA inte reagerar så positivt på att gänget nu blir en del av det konkurrerande mc-gänget Outlaws. Nyligen sköt också en medlem i Outlaws i Sjöbo och kort innan dess hade Outlaws MC en fest i Gessie. Detta efter att man hösten 2010 etablerat sig i Ystad.

Hela förfarandet påminner faktiskt om förra gången som Outlaws försökte bygga upp en organisation i Sverige. Den gången slutade det inte så väl, utan det utbröt våld mellan Hells Angels och Outlaws i Östergötland, i Skåne och på andra ställen. Samtidigt blev det våldsamt mellan Bandidos och Outlaws i vissa andra delar av landet. Det slutade med att Outlaws MC försvann från Sverige för att komma tillbaks några år senare.

Internationellt är Outlaws MC den tredje största 1%-klubben efter Hells Angels MC och Bandidos MC. Det är också den äldsta och ursprunget finns i Chicago.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Topdogz blir en del av Outlaws MC”

Kommentarer är stängda.