Är Vilks riktigt smart?

I sina livvakters närvaro har Lars Vilks sågat ner träd i naturreservatet Kullaberg för att fortsätta bygga på sin träskulptur Nimis. Flera gånger. För att inte bli medbrottslingar var naturligtvis dessa poliser tvungna att till slut anmäla Lars Vilks. De måste i själv verket anmäla honom. De kan ju knappast hänvisa till att de inget såg eller att det vore bättre att inte anmäla honom för att det vid en anmälan skulle innebär att allvarligare brott skulle begås. Alltså anmälde de honom.

Fast det tycks inte Lars Vilks tro på. Man undrar ju onekligen hur han tänker. Det verkar ju minst sagt lite korkat att begå brott med poliser närvarande. Och sen tro att man självklart inte blir anmäld.

Intressant?
Borgarmedia om Vilks: GP, SVD,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Han är inte allt för smart. Jag tycker det är helt barockt vilka summor som läggs ner på att bevaka en vuxen rasistisk skitunge som likt Don Quijote fått något på hjärnan. Låt honom klara sig själv säger jag.