William Petzälls namn används för avslöjanden om SD, eller?

Häromdagen togs den före detta sverigedemokraten William Petzäll in på behandlingshem för sina missbruksproblem. Han tvångsomhändertogs. Idag har hans Twitter-kontot använts till diverse avslöjanden om Sverigedemokraterna. Om det nu är avslöjanden. Det verkar faktiskt ganska osannolikt att det handlar om det.

Någon verkar dock ha hackat både Petzälls Twitterkonto och en del kvällstidningsjournalisters mejlkonton hur sanna de påståenden är som presenterats via Twitter-kontot verkligen är, det är svårt att avgöra. Vad som i alla fall med bakgrund av William Petzälls vistelse på behandlingshem  verkar vara sant är att Petzäll själv har mycket lite med verksamheten på hans Twitter-konto att göra.

Eventuellt kan dock källan till lösenord vara att sajten Bloggtoppen hackats. Då är ett gammalt lösenord som jag använt på vissa ställen ute och snurrar. Ingen direkt katastrof. På alla andra inloggningssajter är det utbytt eller aldrig använt. Å andra sidan skulle jag inte heller finna det otänkbart att innehavaren av Bloggtoppen läckt lösenord till rasister och högerextremister av oliak slag, exempelvis medlemmar i SD.

Intressant?
Bloggat: TKJ, Moberg, Deeped, Röda Berget,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements