Många skottlossningar i Göteborg

På ett dygn har det skjutits vid 4 tillfällen i Göteborg med omnejd. Natten till lördag sköts det vid Friskväderstorget i Biskopsgården, på lördagsmorgonen var det skottlossning i Partille och på kvällen idag har det skjutits på Sannegårdsgatan i Sannegården och Östra Eriksbergsgatan i Eriksberg inte så långt därifrån. Vid de två sistnämnda skottlossningarna handlar det troligen om samma personer som skjutit mot varandra efter att de hamnat i bråk på Sannegårdsgatan. På Friskväderstorget hittade polisen en bil med kulhål och i Partille handlade det om att en man som inte kom in på en fest blev upprörd och sköt. Av allt att döma finns det lite för mycket skjutvapen i omlopp i vissa kretsar i Göteborg.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements