Idag blir det snöskottning

Det snöar rejält idag i Göteborg och andra delar av Västsverige. Första ordentliga snövädret denna vinter. Prognoserna säger att det kan bli 10-15 cm snö som faller under dagen. Något som innebär at det för första gången denna viner blir fråga om att skotta trottoaren och gången in till huset. med tanke på att det ska bli lite varmare senare dig och snöblandat regn följt av starkare kyla lär det också blir rätt halt och besvärligt i Göteborg ikväll och imorgon. Om prognoserna stämmer alltså. med tanke på att det är så som snöfall brukar bete sig i Göteborg är det också sannolikt att vi återigen står inför halkproblem av liknande art som de två senaset vintrarna i Göteborg. Inte kul alls. Varken snöskottning eller halka. Varken snö eller kyla.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Anonym

    Huvva-Huvva, vilket elende ni har, här är ca 90cm o 10minus perfekt vinterväder o skoteråkning i högklass, hälsningar från Kiruna

    • Det där låter ju väldigt fint. Så blir det en vinter av tio här nere. Minus snöskotern då förstås.