Inte så goa gubbar

Fyra män slogs så stickorna rök och blodet flöt inne på ett parfymeri i ett köpcentrum i Alingsås. Det var tillhyggen i form av järnrör och eventuellt också knivar. En man fick föras till sjukhus med skador och de tre andra fördes bort i handbojor. Varför de slog är ännu oklart. Vilken relation de har till varandra är också oklart. Men antagligen var de väl närstående på nåt sätt. Det är ju det vanliga när folk slåss.Helt klart är att det int var några goa gubbar, eller ändå så kanske de vara ganska goa i hövvet.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

PS Uppdatering 18:13: Alla fyra männen har anhållits men orsaken till slagsmålet är ännu oklar.

Advertisements
  • ATB

    Inga goa gubbar detta, det har du nog rätt i. Samtliga 4 är somalier,och bakgrunnen till slagsmålet kan man självklart spekulera i. När jag arbetade i en sporthall i Bergsjön i början av 2000-talet och ständiga incidenter och handgemäng inträffade på somailiarnas innefotbollstider (2 ggr/veckan), handlade det enligt dom själva om småsaker som felaktigt dömt mål, straff och dyligt. Det gapades och skreks hela tiden, och när man försökte lugna ner det hela, menade ”ledaren” att det alltid uppstod öenigheter bland olika klaner. Synd att den delen av kulturen inte kan lämnas kvar i Somalia.