Flera gripna och misstänkta för taximordet i Malmö

En 23-årig man har nu gripits misstänks för medhjälp till ett mord som ägde rum i november förra året på ett taxiföretag vid Volframgatan i Malmö. En 31-årig man med anknytning till Brödraskapet Wolfpack sköts då till döds med flera skott inne på ett taxikontor. Sammanlagt är fem personer misstänkta för inblandning i mordet som kan ha kopplingar till ekonomisk brottslighet.

Sen tidigare sitter en 40-årig man häktad för mordet. En 44-åring är häktad i sin frånvaro. Han befinner sig enligt uppgift från polisen utomlands. Dessutom misstänks ytterligare två män för medhjälp. En av dem, 32 år gammal, avtjänar redan ett straff för ett annat brott och kommer snart att transporteras till Malmö. Den andre, som är 25 år, är i likhet med 44-åringen anhållen i sin frånvaro.

Sammanlagt är alltså fem män misstänkta för inblandning i taximordet. För två av åtta mord i Malmö ser det därför ut som om det finns en möjlighet att de blir uppklarade. Dels taximordet, dels mordet på Lönngatan där fyra personer häktats. Sannolikt kommer också mordet på 15-åringen och de mord som troligen hänger ihop med det att lösas så småningom också. Kanske även mordet på Kantatgatan där det enligt uppgifter finns kopplingar till blufföretag och ekonomisk brottslighet.

Mordet på vårkanten ute vid Sibbarps kallbadhus kommer dock sannolikt aldrig att lösas.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements