Dubbelmord på gård i Dalarna

Ett äldre par på en gård i Dalarna, närmare bestämt i byn Lycka, nära Fors och norr om Avesta, har av allt att döma mördats med hjälp av ett jaktvapen. Även en hund har skjutits. Jaktvapnet finns kvar på gården och det finns väl anledning att misstänka en närstående för dådet. Gangsteruppgörelse kan uteslutas, troligtvis kan också rpån uteslutas. Enda alternativet är väl möjligen att en galen varghatande jägare sköt dem för att de inte skulle avslöja hans tjuvjakt. Men ärligt sagt så är det faktiskt inte något trovärdigt alternativ.

Paret som mördats har identifierats av polisen men det är ännu inte klart om de bodde på gården eller inte. Den som slog larm var en granne som hörde skottlossning.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements