Kvinnor gripna för mord i Malmö

Tre kvinnor har gripits för mordet på den 48-årige Charles LimeriusKantatgatan i Malmö. Sen tidigare är en 28-årig man gripen för att ha utfört mordet. Två av kvinnorna misstänks för att ha lejt honom. Polisen tror nu att mordet handlar om hämnd för ett mord som begicks 1992 och att mördaren förväxlat offret med en annan person som bodde granne med honom. En känd kriminell:

Spaningsledaren Monica Olhed Hansson säger att två kvinnor, födda 1984 och 1956, är misstänkta för stämpling till mord. En tredje kvinna, född 1961, misstänks för skyddande av brottsling. Samtliga är misstänkta på sannolika skäl, den starkare misstankegraden.

Spaningsledaren bekräftar också att utredarna sedan en ganska lång tid tillbaka jobbar med inriktningen att det handlar om en felskjutning. Hon hänvisar åter till den kriminellt belastade mannen, som bodde på samma adress som offret för skjutningen den 3 januari.

Det tilltänkta offret, inte den mördade, var nyligen släppt från fängelse när han skulle mördas. Polisen vill dock inte uttala sig mer specifikt om det handlar om mordet 1992 och den nyss frigivne mannen som idag är 53 år gammal.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements