Svår brand i Ellös – flera personer saknas

Ett flerfamiljshus av trä brann ner i Ellös på Orust fredagskvällen och polisen har ännu inte fått kontakt med någon av de 8 personer som bodde i huset. Uppgifterna är dock lite oklara i frågan. Ingen vet om personerna var hemma och GP uppger att bara tre personer saknas samtidigt som man uppger att ingen av de åtta personerna har kunnat kontaktas. Risken är att en del av personerna kan ligga innebrända i resterna av huset. En person kan dock vara förd till sjukhus, men det tyck handla om en person som fanns utanför huset när det började brinna. Händelsen utreds som en misstänkt mordbrand.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

PS. Uppdatering 15:07. Sex personer befann sig i huset när branden bröt ut. Tre av dessa saknas och tre klarade sig ut ur huset. Åtta personer är skrivna i fastigheten, men endast 3 av dessa personer bor i den.

Advertisements

One Reply to “Svår brand i Ellös – flera personer saknas”

Kommentarer inaktiverade.